Tool

ORCA

ORCA staat voor Overall Risk Control Application. ORCA is speciaal ontwikkeld voor ‘integraal’ risicobeheer met behulp van risicoregisters en beheersmaatregelen.


Neem contact op

Risicobeheersing met ORCA

ORCA is ontwikkeld om risicobeheersing door de gehele organisatie te professionaliseren en te ondersteunen conform onderstaand schema.

Inzicht met bedrijswaardenrisicomatrix

De Overall Risk Control Application maakt het mogelijk en inzichtelijk, om voor onderliggende verantwoordelijkheidsgebieden snel en eenduidig meerdere risicomatrixen af te leiden van de BEDRIJFSWAARDENRISICOMATRIX, die opgezet is voor de gehele organisatie.
Dit door: Het definiëren en inrichten van de BEDRIJFSWAARDENRISICOMATRIX en onderliggende Risico Referentie Matrixen voor de verschillende verantwoordelijkheidsgebiedenRisico identificatie en analyse om te komen tot risicoregisters voor de verschillende verantwoordelijkheidsgebieden.

AMC Tools zijn webbased en gebaseerd op, dan wel geïntegreerd met, MS SharePoint Portal. De tools zijn te gebruiken vanaf een beveiligde Internetserver of te installeren binnen uw ‘eigen’ IT-omgeving.

AMC Trainingen voorzien in het effectief kunnen gebruiken van deze tools waarbij deze dan ook als digitale leeromgeving fungeren.