Tool

DGAME

Dynamic Gathering Asset Management Enhancement


Neem contact op

Serious gaming

DGAME is een serious gaming platform waarin het teambelang centraal staat, want assetmanagement is meer dan alleen Operations & Maintenance!
Ervaar de kansen én bedreigingen die zich voordoen bij Operations & Maintenance (O&M) van een offshore windpark!
DGAME biedt een unieke spelomgeving waarin deelnemers bekend worden gemaakt met Asset Management Control. Deelnemers krijgen de kans om zelfstandig (DGAME1) of in teamverband (DGAME2) de koers uit te zetten voor Operations & Maintenance in één van de meest dynamische en uitdagende sectoren waar assetmanagement wordt toegepast. Met DGAME kan men inzicht en vaardigheden op het gebied van assetmanagement trainen, opfrissen of juist ontwikkelen.

Webgame

DGAME2 is een web based applicatie waardoor het spel gespeeld kan worden binnen iedere gewenste locatie. Tijdens een gamesessie vormen de deelnemers (3-18 personen) samen het Life Cycle Management (LCM) Team. Hierbij staat het teambelang centraal, want assetmanagement is meer dan alleen Operations & Maintenance. Zij gaan gezamenlijk de uitdaging aan om op een zo kosteneffectieve manier te streven naar een maximale Return on Investment c.q. investeringswinst.

DGAME wordt aangeboden als softwarepakket en als workshop, waarbij ervaren trainers u wegwijs kunnen maken op het gebied van Asset Management Control.

DGAME Folder

Een aantal voorbeelden van DGAME sessies:
TU Delft
DI-WCM
Kickoff Seminar AMC
Chili

 


Geïnteresseerd in de DGAME? Ga naar de website of bekijk de folder voor meer informatie.
AMC Tools zijn webbased en gebaseerd op, dan wel geïntegreerd met, MS SharePoint Portal. De tools zijn te gebruiken vanaf een beveiligde Internetserver of te installeren binnen uw ‘eigen’ IT-omgeving.

AMC Trainingen voorzien in het effectief kunnen gebruiken van deze tools waarbij deze dan ook als digitale leeromgeving fungeren.