Tool

ILSA

ILSA staat voor Integrated Logistics Support Application.

Integrated Logistics Support is de NAVO-aanpak voor Asset Logistics Engineering van kapitaalgoederen.


Neem contact op

Dé NAVO-aanpak

Zo wordt er voor bijvoorbeeld nieuw marine materieel een manager instandhoudingsvoorbereiding aangesteld om ervoor te zorgen dat de Asset Logistics Engineering producten zoals; specificaties, schema’s, tekeningen en procedures, niet alleen de bouw mogelijk maken maar ook de latere instandhouding en dat gedurende de gehele levenscyclus van het materieel.

Asset Logistics Engineering oftewel Integrated Logistics Support begint veelal met het bepalen van de ILS strategy op basis van een ‘Use Study’ en eindigt met een totaalpakket aan bouw- en instandhoudingsspecificaties.

Om deze op een gestructureerde wijze beschikbaar te stellen en te onderhouden fungeert ILSA als digitale ladekast, die ook kan worden aangepast naar eigen inzicht en wensen.

Daarnaast zijn er verschillende analysetools beschikbaar zoals de; FMECA-, RCM-, MTA- LORA Manager.

FMECA : Failure Mode Effect & Criticality Analysis
RCM : Reliability Centered Maintenance
MTA : Maintenance Task Analysis
LORA : Level Of Repair Analysis.previous arrow
1. ILSA Start Page
2. ILS-Navy
3. ILS Baynunah
4. ILS Strategy
5. Use Study
6. Functional Logistics
7. FMECA Mgr
8. RCM mgr
9. LORA mgr
10. Physical Logistics
11. Logistics Support
12. Inventory Control
13. Issue Mgt
next arrow


AMC Tools zijn webbased en gebaseerd op, dan wel geïntegreerd met, MS SharePoint Portal. De tools zijn te gebruiken vanaf een beveiligde Internetserver of te installeren binnen uw ‘eigen’ IT-omgeving.

AMC Trainingen voorzien in het effectief kunnen gebruiken van deze tools waarbij deze dan ook als digitale leeromgeving fungeren.